dag 15: Orlando
Door: anouk killaars
Blijf op de hoogte en volg Anouk
07 Juli 2012 | Verenigde Staten, Orlando
Vandaag zijn we naar Aquatice gegaan, dit is een heel groot waterpark.
Om ongeveer 09.00 zijn we hierheen vertrokken.
We kwamen binnen en overal stonden al rijen. Het was er toen al druk. Snel een plaats gezocht, handdoek erop gelegd. Hierna zijn we naar een glijbaan gegaan, deze ging onderwater door. In het water waren 4 dolfijnen. Je gleed dus een klein stukje tussen de dolfijnen. Dit was wel leuk.
Hierna gewoon gaan zwemmen en nog wat glijbanen gepakt. Het was heel leuk, alleen jammer van de lange wachtrijen.
Om 14.00 zijn we terug naar het hotel gegaan. Hier hebben we verder gezwommen in het zwembad.
Het was erg warm vandaag in de middag tot wel 39 graden. Maar goed dat we vandaag een waterpark bezocht hadden.
We zijn allemaal verbrand vandaag…….
Dennis wilden nog naar Hooters ( zelfde als Wings ), hier zijn we dus gaan eten.
Jammer genoeg hebben we in het waterpark geen foto’s kunnen maken. Morgen meer geluk!
08 Juli 2012 - 09:43
Moeder-Oma.:
Op de eerste plaats Anouk,zijn die mooie foto's geariveerd,heb ze gelijk door gestuurt.Hier is het een dag of 3 broeirig warm geweest,je wist gewoon niet waar je het moest zoeken.Vandaag regent het gelukkig en een beetje wind,dat is beter te hebben.Wat zijn jullie toch water ratten ,het zal je hopelyk als jullie terug komen niet te erg tegen vallen.
Nou lieve mensen,zou zeggen tot morgen maar weer.Dikke pakkertxxxxx
met veel liefs.Doei Doeiii
08 Juli 2012 - 10:05
Peter En Ricky:
Nou nou wat een belevenis daarzo nergens bang voor zo te zien,die sterke meid met die krokodil we hopen wel dat er alles nog op en aan zit als ze terug komt, Marie-Jose en als je nog eens tussen de vissen wil zwemmen mag dat bij ons in de vijver hihihi ,leuk alles te lezen geniet er nog van Groetjes -
08 Juli 2012 - 10:38
Ger En Thérèse:
Wat een belevenissen allemaal. Kunt wel zien dat jullie dierenvrienden zijn. Krokodillen, orka's, dolfijnen en wat al niet meer. Maar ja, wij behoren ook tot de groep van zoogDIEREN, dus we houden van onze soortgenoten :). Met jullie diertjes gaat ook alles goed. Geniet nog van de resterende dagen en tot vrijdag. Groetjes en xxxxxx (ook al vindt Anouk dat niet nodig :)).