Dag 18: miami beach

Door: anouk killaars

Blijf op de hoogte en volg Anouk

11 Juli 2012 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Dag 18: miami beach

Vandaag wilden we een jetski huren, parasealing en op een banaan rijden. Dit zou samen voor 1 prijs zijn. Wij vol goed moed er naar toe gelopen en wat denk je ……was de kapitein ziek! Niets 3 dingen voor 1 prijs. Moesten we weer helemaal van de 13 naar de 41ste straat lopen. Pap gaf ons geld om met de bus te gaan, wij wachten op de bus. Bijna een kwartier gewacht op de bus. wij stappen in en ……weer pech. Hadden de taks er niet bijgeteld. Kwamen 1 dollar en 5 cent te kort. Dus dat werd weeeer lopen. Met een hitte van 34 graden…….echt geen pretje!!!
Na het eten gingen we even hier bij het hotel naar het strand. Daar kon je een jetski huren voor een half uurtje. Om half 5 waren Dennis en Anouk aan de beurt. Was in het begin een beetje eng, dachten dat die zou omslaan. Het was echt kikken!!!!!
Mam en tante therese (en gertje ) hebben nog even op skyp kunnen praten. Morgen gaan we het met oma proberen.

• 11 Juli 2012 - 18:11

Moeder-Oma:

Aangezien we ons straks nog gezien hebben via skype,heb ik niks meer te vertellen.Toch nog een dikke kus en slaap lekker vannacht,voor de grote terug reis begint.xxxxxxxxx

• 11 Juli 2012 - 21:38

Kylie En Gizmo.:

Hallo lieve baasjes. Wij hebben van onze pleegouders vernomen dat jullie vakantie er bijna op zit en dat jullie morgenavond aan de lange terug reis naar Nederland beginnen. Wij wensen jullie een goede reis. (ook namens de rest van de bubs) Vandaag zijn wij tussen de buien door geweest wandelen, toen we om 22.00 uur van de laatste wandeling langs het kanaal terug kwamen was het nog 13 graden.
    Als jullie het goed vinden, willen onze pleegouders ons zaterdagmiddag in Reuver afleveren. Laat eventjes weten of dat schikt. Nog 3 nachtjes slapen en wij staan te trappelen om jullie weer te zien, pootjes Kylie en Gizmo.